2011. március 9., szerda

Halas kukoricasaláta ismét


A kedvenc halas kukoricasalátámat tegnap este a kamrámhoz mérten készítettem el.
Így született újra sós lében eltett tonhalkonzervvel, ami miatt kissé szárazabb lett a megszokottnál.
Ezt végül egy cseppet sem bánta a kukorica, mert - mustár híján - egy pici majonéz került rá. Néztem, forgattam az asztalon a tálat, aztán csak beleaprítottam egy csemegeuborkát is a mellette ácsorgó üvegből.
Most, hogy lassan elfogy a fotóalanyom, azon tűnődöm, hogy egy kevés apróra vágott kapor és/vagy kapribogyó nagyon jól állna neki.

Csak a rend kedvéért a hozzávalók:
1 konzerv csemegekukorica
1 kisebb konzerv sós lében eltett tonhal
1 csemegeuborka apróra vágva
1-2 evőkanál majonéz
esetleg egy kicsi kapor és/vagy kapribogyó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...